<?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
<rss version="2.0"
	xmlns:content="http://purl.org/rss/1.0/modules/content/"
	xmlns:wfw="http://wellformedweb.org/CommentAPI/"
	xmlns:dc="http://purl.org/dc/elements/1.1/"
	xmlns:atom="http://www.w3.org/2005/Atom"
	xmlns:sy="http://purl.org/rss/1.0/modules/syndication/"
	xmlns:slash="http://purl.org/rss/1.0/modules/slash/"
	>

<channel>
	<title>blog+ebavs.net &#187; .cat</title>
	<atom:link href="http://www.ebavs.net/blog/tag/cat/feed/" rel="self" type="application/rss+xml" />
	<link>http://www.ebavs.net/blog</link>
	<description>blog de ebavs.net</description>
	<lastBuildDate>Mon, 21 Mar 2011 21:18:59 +0000</lastBuildDate>
	<language>en</language>
	<sy:updatePeriod>hourly</sy:updatePeriod>
	<sy:updateFrequency>1</sy:updateFrequency>
	<generator>http://wordpress.org/?v=3.1.2</generator>
		<item>
		<title>.cat</title>
		<link>http://www.ebavs.net/blog/2007/10/cat/</link>
		<comments>http://www.ebavs.net/blog/2007/10/cat/#comments</comments>
		<pubDate>Wed, 17 Oct 2007 18:11:12 +0000</pubDate>
		<dc:creator>barbara</dc:creator>
				<category><![CDATA[altres]]></category>
		<category><![CDATA[disseny web]]></category>
		<category><![CDATA[.cat]]></category>
		<category><![CDATA[dominios]]></category>

		<guid isPermaLink="false">http://www.ebavs.net/blog/?p=88</guid>
		<description><![CDATA[Avui m’ha arribat aquesta notícia: Una ONG está usando los dominios .cat para extorsionar a empresas. He fet clic a l’enllaç i m’he esgarrifat!!! Però què és això!!! Plataforma per la llengua extorsiona a empreses establertes a Catalunya, comprant el domini .cat (PREGUNTES:amb quins permisos? amb quines garanties .cat els hi dona el domini? he [...]]]></description>
			<content:encoded><![CDATA[<p>Avui m’ha arribat aquesta notícia: <a href="http://espana.barrapunto.com/es/07/10/16/1710219.shtml">Una ONG está usando los dominios .cat para extorsionar a empresas.</a><br />
He fet clic a l’enllaç i m’he esgarrifat!!! Però què és això!!! Plataforma per la llengua <span style="font-style: italic;">extorsiona </span>a empreses establertes a Catalunya, comprant el domini .cat (PREGUNTES:amb quins permisos? amb quines garanties .cat els hi dona el domini? he cercat i el .cat diu <a href="http://www.domini.cat/faq/index.php#p1.3." target="_blank">això</a>)  d’empreses com <a href="http://www.durex.cat/">Durex</a>, <a href="http://www.danone.cat/">Danone </a>entre d’altres per tal de que etiquetin els seus productes en català. Cal arribar a aquest extrem? Mira es ben fàcil si et molesta que Danone no etiqueti en català el millor que pots fer és deixar de comprar els seus productes i t’asseguro que més mal li faràs. Però en el cas concret de Danone &#8211; empresa d’origen català -tenen la web en català a sobre XD què trist!!!<br />
I el més trist de tot això, és que donem peu, donem peu a gilipollades com <a href="http://pantones.blogspot.com/2007/10/mala-llet.html" target="_blank">aquestes</a>.</p>
]]></content:encoded>
			<wfw:commentRss>http://www.ebavs.net/blog/2007/10/cat/feed/</wfw:commentRss>
		<slash:comments>0</slash:comments>
		</item>
	</channel>
</rss>

